MarktPlaza

Jaguar XJR - 4.0 R Supercharged LPG Youngtimer Org. Nederlands

337x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 1994 - sep 1997
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.370 kg
Wielbasis: 287 cm
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Zwart
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 267 - 300 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Boekjes aanwezig
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Gelimiteerd slipdifferentieel
- Houtafwerking interieur
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Origineel Nederlands geleverde auto, Onderhoudshistorie aanwezig, Nieuwe APK November 2020, LPG gas installatie, Youngtimer, In zeer mooie en perfecte staat verkerende Jaguar XJR 4.0 Supercharged met 320pk en origineel 227.000km.
De vormgeving van deze Jaguar XJR is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De krachtige motor geeft deze Jaguar uitstekende prestaties. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de uitrusting van deze Jaguar horen onder meer sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Er is cruisecontrol aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.