MarktPlaza

Icosaedron Orgonite met 3 soorten edelstenen

207x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Betekenis edelstenen die erin verwerkt zijn:

Amethist-Chalcedoon
Deze fantastische combinatie verenigt de bijzondere energieën van deze twee stenen in één. De zeer krachtige en beschermende spirituele energie van amethist die verbonden is met de violette straal en Saint Germain en die je verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. De steen maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Amethistchalcedoon geeft ook innerlijke en mentale rust en ontkrampt het lichaam.


Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting. Hij helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethistchalcedoon bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie. Het liefdevolle Chalcedoon element geeft troost en beschermt tegen angsten.


Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Amethistchalcedoon lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Zeer geneeskrachtige steen met grote helende eigenschappen die verzacht en kalmeert en die goed is bij hoofdpijnen en andere pijnen.


Ook goed voor de botopbouw en bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Goed bij slapeloosheid, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Ook erg goed bij Fibromyalgie.
Ook alles op het gebied van de keel, zoals keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken en het uiten van verdriet. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.


CHRYSOCOLLA
Dit is een steen die heel oude wijsheden (indianensteen) in zich heeft. Bij meditatie geeft de steen inzicht op allerlei gebied. Bij verdriet of emoties leert deze steen je te uiten en helpt bij de verwerking. Op paranormaal gebied helpt de chrysocolla je om bij jezelf te komen en helpt bij rituelen en regressies.


Hij ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. In huis verwijdert hij allerlei soorten negatieve energieën. Chrysocolla kalmeert en reinigt alle chakra’s en geeft ze nieuwe energie en brengt ze op één lijn met het goddelijke. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en destructieve emotionele programmeringen. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot het het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het niet alleen de communicatie maar helpt het u ook in te zien wanneer u dient te zwijgen, op het derde oog gelegd opent het paranormale visie.


Vrouwen met menstruatiepijnen, overgangsproblemen en hormoonschommelingen ervaren bij het dragen van de chrysocolla verlichting. Hij kan uitstekend bij pijnen op de pijnplek geplakt worden, tevens kun je het water van de steen hiervoor drinken. Hij ontkrampt het borstgebied, waardoor men ruimer kan ademhalen en minder benauwd zal voelen. Chrysocolla versterkt de doorstroming van armen en benen waardoor minder verkrampingen ontstaan. Bij rsi-klachten, vermoeide benen en goed bij betere botopbouw van tanden, kiezen en botten. Goed bij negativisme.


Obsidiaan (zwart)
Dit is eigenlijk gesmolten lava, dat zo snel is afgekoeld dat het niet heeft kunnen kristalliseren. Het is een steen zonder grenzen of beperkingen en daardoor werkt hij snel en krachtig, hij biedt toegang tot de kern van een probleem en verwijdert ook energieën die daarbij vrijkomen. De waarheidlievende, weerspiegelende eigenschappen leggen meedogenloos gebreken, zwakheden en blokkades bloot.


Het is een steen van relativeren, volhouden en overeind blijven in moeilijke situaties. Hij brengt je op een hoger niveau en stelt je in staat om de aardse en paranormale invloeden beter in balans te brengen. Hij stimuleert je ontwikkeling, maar kan onplezierige waarheden aan het licht brengen, oude emoties doorbreken en verwerken. Hij biedt diepgaande genezing van de ziel en vergemakkelijkt de terugkeer naar vorige levens om pijnlijke emoties of trauma’s van vroeger te genezen.


Deze krachtige steen vormt een schild tegen negativisme. Hij is zeer aardend en absorbeert negatieve energieën en geeft kracht in tijden van nood. Hij beschermd je aura en weert psychische aanvallen af. Als je hem te krachtig vindt, gebruik dan regenboogobsidiaan, of apachetraan, deze vormen zijn milder. Spiritueel versterkt obsidiaan de doelgerichtheid van de ziel. Hij verwijdert energieblokkades, verlicht spanning en verankert de geest in het lichaam. Deze steen bevordert groei op alle niveaus.


Hij zorgt voor een heldere geest en heft verwarring en hinderlijke overtuigingen op, maar geeft wel altijd de oorzaak aan. Hij confronteert je met je schaduwzijde. De grootste gave van obsidiaan is het geven van inzicht in de oorzaak van een ziekte of probleem. Hij stimuleert de spijsvertering, ontgift en heft blokkades en spanningen op. Hij verlicht pijn bij artritis, gewrichtsproblemen, krampen en verwondingen.