MarktPlaza

Gilalite-of-medusa-stone Hanger

280x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Betekenis hanger edelsteen:

Gilalite-of-medusa-stone

Gilalite of Medusa Stone is een zeldzame steen uit Brazilië en werd pas in 2005 officieel gerapporteerd. Kwarts met felblauwe koper spikkels die er onder een microscoop uitzien als een “medusa kwal”, vandaar de naam.

De energie van deze blauwe spikkels zorgen voor magische helingskracht, die je waarschuwen als er indringers zoals entiteiten in jezelf of jouw omgeving zijn. Het is ook een energie van je zonnevlecht die je intellectueel laat ‘weten’ en je laten ‘zien’ via je 3e oog met je totale wezen, zodat je je nooit bang en kwetsbaar hoeft te voelen. Ook kan Medusa Stone op het 3e oog gebruikt worden voor de ontwikkeling van hoge technologie.

De steen heeft een energie die ‘reëel’ als ‘surreëel’ is, het is een steen voor fantasie en avontuur. Verbonden met de energie van Venus en met de Lemurische energie van de walvissen en dolfijnen. Deze steen geeft een gevoel van vreugde en tevens van kalmte.

Medusa Stone combineert de hoge frequentie van spiritueel ontwaken, alsmede met aarding en healing. Wordt ook gebruikt om de aarde te zuiveren. Goed voor problemen die te maken hebben met circulatie, gehoorproblemen, bijziendheid en organen die verschrompelen en bij problemen met de sterfelijkheid. Gilalite leert je dat je steeds weer incarneert.