MarktPlaza

Aura Orgonite met Aura Magnatiet bol (8CM)

162x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Betekenis van de edelsteen die erin zit:

Aura Magnetiet Bol

Magnetiet hoort als ijzererts vooral bij het basischakra. Het is een zeer aardende steen, is enthousiasmerend, geeft vuur en energie.

Als octaëder hoort magnetiet bij het hartchakra. Op het hart gelegd zal de magnetiet alle chakra's op één lijn brengen en zo beter laten samenwerken. Magnetiet onder het basischakra en boven het kruinchakra zal de shushumna (lichtbuis) vullen met energie.

Magnetiet brengt onze aura en de lichtbuis in onze ruggengraat in harmonie met het magnetisch veld van de aarde. Magnetiet is aardend en verheffend tegelijk. Een zeer goede steen voor beginners om vast te houden tijdens meditatie. Door regelmatig met magnetiet te werken, groeien spirituele talenten en vaardigheden. Hierbij kun je denken aan je intuïtie, telepathie, helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid, helderwetendheid.

Bij geestelijke processen ondersteunt magnetiet de 'mentale spijsvertering', de manier waarop je nare ervaringen en herinneringen verwerkt. Magnetiet helpt om je eigen emoties van een afstand te bekijken en bij te stellen. De steen helpt je om jezelf niet te serieus te nemen.

Zoek je naar een einddoel (carrière, project, zingeving) of een oplossing voor problemen? Magnetiet kan helpen je koers te bepalen. Magnetiet bevordert de samenwerking tussen linker hersenhelft (logica) en rechter hersenhelft (intuïtie en creativiteit). Ook laat het je 'mannelijke' en 'vrouwelijke' kant beter samenwerken.

Magnetiet trekt gelijkgestemden aan. De steen trekt ook vriendschap, trouw en toewijding aan. Magnetiet bevordert een goed humeur. Magnetiet maakt stabiel. Een fijne steen voor wie soms wat labiel is. Magnetiet stoot angst af, evenals spijt en woede.

Magnetiet is ontstekingsremmend. Als ijzerverbinding heeft magnetiet een uitgesproken werking op bloed, bloedvaten, hart en bloedsomloop. Dankzij een betere bloedkwaliteit en een krachtiger bloedsomloop versterken de spieren en weefsels. Hierdoor verbetert je fysieke conditie en uithoudingsvermogen.

Magnetiet is een prettige pijnstiller. De steen werkt vooral op pijn in het bewegingssysteem, bij artrose, gewrichtspijn, hernia, ischias, jicht, nekpijn, schouderpijn, rugklachten. Ook fijn bij stijve nek en schouders, stijve knieën en RSI-klachten. Smeer magnetiet-olie en plak een magnetiet op de pijnlijke plek. Bij moeilijk te beplakken lichaamsdelen kun je een magnetiethanger dragen.

Magnetiet verlicht rugpijn als gevolg van een slechte houding.

Botbreuken helen sneller als je een magnetiet in je zak of als sieraad draagt.

Bij beknelde zenuwen, uitstralingspijn en zenuwpijn heb je vaak baat bij insmeren met magnetiet-olie. Magnetiet ondersteunt de lever, en helpt afval- en gifstoffen te verwijderen uit bloed en weefsels. Voedingsstoffen en zuurstof worden optimaal naar alle weefsels gebracht.

Magnetiet verlicht ook astmatische klachten, door extra zuurstof in het bloed te brengen.De magnetiet geeft energie (na ziekte, bij vermoeidheid en uitputting) of voert energie af en kalmeert (bij druktemakers, ADHD).

Voor vrouwen is magnetiet een geweldige steen. Tijdens de menstruatie ondersteunt de magnetiet een regelmatige en zo kort mogelijke bloeding. Voor wie last heeft van PMS, kan de magnetiet humeurwisselingen opvangen en verminderen. Bij klachten gerelateerd aan de menopauze verlicht de magnetiet de uitschieters in temperatuur en humeur, opvliegers en scherpe opmerkingen.

Heb je vaak last van bloedneuzen? Draag dan een magnetiet in je broekzak of als sieraad. De bloedneuzen duren dan korter of blijven zelfs uit. In combinatie met malachiet kan magnetiet reuma verlichten.  Samen met rode toermalijn verlicht magnetiet gordelroos.