MarktPlaza

Cone Orgonite met Blauwe Chalcedeoon & Aventurijn

149x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Betekenis edelstenen die erin verwerkt zijn:

Chalcedoon blauw
Deze bijzonder liefdevolle steen geeft troost en beschermt tegen angsten, hij is goed voor totale rust en ontkrampt het lichaam. Het is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust.


Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert.


Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen.


Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats.


Aventurijn
Deze steen zorgt voor voorspoed en heeft een sterke band met het devische rijk. Als je de steen draagt, dan absorbeert hij elektromagnetische vervuiling. Bij de mobiele telefoon gedragen beschermt hij tegen de straling ervan. Hij versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid en bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan.

Hij neemt je mee naar het verleden om oorzaken van ongemakken te zoeken.
De steen helpt bij stotteren en ernstige neuroses door inzicht in de onderliggende oorzaken te bieden. Hij stimuleert de waarneming en ziet alternatieven en mogelijkheden, vooral die anderen je laten zien. De steen verbindt het intellect met de emotie. Aventurijn kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen.
De steen leert je te leven vanuit je eigen hart. De steen geeft een gevoel van welzijn, brengt yin en yang in evenwicht en beschermt het hartchakra. Aventurijn is goed voor het hart, de thymus, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Het normaliseert de bloeddruk, stimuleert de stofwisseling, verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt aderverkalking en hartaanvallen.


Het helpt bij ontstekingen, huiduitslag en huidallergieën, verlicht migraineaanvallen en verzacht de ogen. Ook de bijnieren, longen, neusbijholten, spierstelsel en urogenitale systeem hebben baat bij aventurijn. Als elixer verlicht het huidproblemen.


Verder zit er koperschaafsel in, vortex en andere metalen