MarktPlaza

Hobby La Vita Bionda 400

1741x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hobby
Model: La Vita Bionda 400
Bouwjaar: 2010
Lengte: 5.9 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Leeg gewicht: 920 kg
Maximum gewicht: 1200 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: 46-WG-HSAntenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Dwarsbed, ...
Kenteken: 46-WG-HS
Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Dwarsbed, Fietsenrek, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Hordeur, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Ladekast, Lattenbodem, Leeslampjes, Matras pocketveren, Middenkeuken, Omvormer, Ringverwarming, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Televisiebeugel, Treinzit
U heeft in deze praktisch ingerichte Hobby La Vita Bionda 400 van bouwjaar 2010, de beschikking over slaapgelegenheid voor 3 personen. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B waarschijnlijk zal volstaan. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Deze caravan heeft een laadvermogen van 280 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.
Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. In de keuken treft u een koelkast aan. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.
De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.
Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby La Vita Bionda 400 kennis te maken.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 198x130