MarktPlaza

Halterstang kussen Barbell squat pad foamkussen voor halters

22x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Beschermend foam kussen welke om de halterstang gemonteerd kan worden en daarmee de druk op nek en schouders kan verminderen voor een verhoogd comfort tijdens squats, hip thrusts en andere oefeningen waarbij de stang op het lichaam rust.

Het 43 centimer lange kussen bestaat uit een zacht maar stevig schuim met een kleine vernauwing waar de nek zit zodat het comfortabel is en de stang zo dicht mogelijk bij het lichaam gehouden kan worden.

Het kussen kan doormiddel van de inkeping over de stang geschoven worden en daarna middels de klittenband vastgezet worden.

Geschikt voor vrijwel alle types en merken halterstangen!

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!