Funlenzen, Terminator Lenzen, T1000

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 125x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De bekende gaas contactlens in zilverkleurige uitvoering, de T1000 Terminator kleurlenzen. Deze kleurlenzen bedekken ook je pupil maar je kunt wel blijven zien door de kleine openingen. Deze terminator funlenzen bevatten een assortiment van officiële Terminator ontwerpen geïnspireerd door de bekende films. Alle Terminator contactlenzen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder strikte veiligheidsvoorschriften, die ervoor zorgen dat je uitzonderlijke kwaliteit en comfort kunt verwachten van elk paar kleurlenzen.
De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Deze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 keer te bestellen om er 2 te ontvangen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.