MarktPlaza

Funlenzen, Frankenstein Lenzen, White Slash

223x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een monsterlijke uitstraling met deze witte Frankenstein contactlenzen. Deze kleurlenzen zijn voorzien van een bloederige rode wond op een effen witte achtergrond. Ze bedekken je oogkleur om een echt griezelige en enge Halloween look te verkrijgen. Een monsterlijke uiterlijk krijg je met een paar van deze geweldige Frankenstein funlenzen. Deze officiële Frankenstein funlenzen zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan ontwerpen geïnspireerd door het monster van Frankenstein. Ze zijn geweldig voor een monster van Frankenstein kostuum of een andere thema-outfit.
Al onze Frankenstein contactlenzen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder strikte veiligheidsvoorschriften die ervoor zorgen dat je uitzonderlijke kwaliteit en comfort kunt verwachten van elk paar kleurlenzen. De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Onze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 artikel te bestellen om 2 lenzen te ontvangen.