MarktPlaza

Funlenzen, Terminator Lenzen, I'll be Back

221x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Terminator contactlenzen met de slogan I'll be back rond de onderkant van de lens. Ze bedekken volledig je natuurlijke oogkleur en geven je een creepy uitstraling. Deze terminator funlenzen bevatten een assortiment van officiële Terminator ontwerpen geïnspireerd door de bekende films. Alle Terminator contactlenzen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder strikte veiligheidsvoorschriften, die ervoor zorgen dat je uitzonderlijke kwaliteit en comfort kunt verwachten van elk paar kleurlenzen.
De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Deze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 keer te bestellen om er 2 te ontvangen.