MarktPlaza

Funlenzen, Dracula Lenzen contactlenzen, Black Slash

239x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze Black Slash Dracula contactlenzen zijn helemaal geweldig. Met deze zwarte kleurlenzen lijkt het alsof er bloed uit je ogen komt. Helemaal geweldig voor allerlei enge kostuums maar ook super in combinatie met bodypainting! Creëer het ultieme vampier kostuum met een van onze van Dracula funlenzen. Deze funlenzen zijn voorzien van officiële Dracula ontwerpen en zijn ideaal voor een Dracula thema outfit.
De contactlenzen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder strikte veiligheidsvoorschriften, die ervoor zorgen dat je uitzonderlijke kwaliteit en comfort kunt verwachten van elk paar kleurlenzen. De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Onze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 set te bestellen om 2 funlenzen te ontvangen.