MarktPlaza

Funlenzen, Terminator Lenzen, Bionic Eye

126x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Je robot outfit is pas helemaal compleet met deze Terminator Bionic Eye contactlenzen. Deze kleurlenzen hebben een erg mooi zwart/wit patroon. Ze bedekken volledig je natuurlijke oogkleur en kunnen gedragen worden met veel verschillende science fiction kostuums. Deze terminator funlenzen bevatten een assortiment van officiële Terminator ontwerpen geïnspireerd door de bekende films. Alle Terminator contactlenzen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder strikte veiligheidsvoorschriften, die ervoor zorgen dat je uitzonderlijke kwaliteit en comfort kunt verwachten van elk paar kleurlenzen.
De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Deze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 keer te bestellen om er 2 te ontvangen.