MarktPlaza

Funlenzen, Lucifer Lenzen contactlenzen, Go to Hell

460x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Leuke set met 2 verschillende I love Lucifer Kleurlenzen. Deze set bestaat uit twee uitvoeringen: Een lens met een duivel, verkleed als Uncle Sam en een lens met de slogan ' I want you to go to hell '. Hiermee krijg je pas echt een opvallend uiterlijk ! Met deze - I Love Lucifer - funlenzen krijg je een duivels en tevens schattig uiterlijk. Deze funlenzen hebben geweldige ontwerpen die je overal kunt dragen. De contactlenzen zijn licht, zacht en comfortabel om te dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole en gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal, zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Onze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 keer te bestellen om 2 lenzen te ontvangen.
Aantal Lenzen:2 Lenzen
Sterktebereik (PWR/SPH):Plano
Basiscurve(BC/Straal):8.6
Diameter:14.00