MarktPlaza

Funlenzen, Frankenstein Lenzen, Green Eye

109x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Creëer een freaky look met deze groene Frankenstein contactlenzen. Deze groene kleurlenzen ziet er echt griezelig uit en bedekken je natuurlijke oogkleur. Ze kunnen gedragen worden met heel veel Halloween kostuums, zoals zombies, vampieren en demonen. Een monsterlijke uiterlijk krijg je met een paar van deze geweldige Frankenstein funlenzen. Deze officiële Frankenstein funlenzen zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan ontwerpen geïnspireerd door het monster van Frankenstein. Ze zijn geweldig voor een monster van Frankenstein kostuum of een andere thema-outfit.
Al onze Frankenstein contactlenzen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder strikte veiligheidsvoorschriften die ervoor zorgen dat je uitzonderlijke kwaliteit en comfort kunt verwachten van elk paar kleurlenzen. De lenzen zijn 1 jaar te gebruiken (na openen). De funlenzen / contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, perfect om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmeticarichtlijnen, geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole. De lenzen zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal zodat je ze comfortabel en veilig kunt dragen. Je ogen zullen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.
Onze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. U hoeft dus maar 1 artikel te bestellen om 2 lenzen te ontvangen.
Aantal Lenzen: 2 Lenzen
Sterktebereik (PWR/SPH): Plano
Basiscurve(BC/Straal): 8.6
Diameter: 14.00
Kijk ook eens op onze site www.Funlenzen-shop.nl voor nog meer lenzen.