MarktPlaza

Ford Transit - 350 2.0 TDCI L4H3 Trend Adapt.CRC AC Doorloopdeur Sidebars 270*deuren

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2016 - jul 2019
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 360 Nm
GVW: 3.500 kg
Lengte/hoogte: L4H3
Afmetingen (LxBxH): 670 x 206 x 277 cm
Wielbasis: 375 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 191 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 146 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Betonplex in laadruimte
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Driver Assistance Pack
- Elektrische ramen voor
- Houten vloer in laadruimte
- Laadruimte-pakket
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Side Bars
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Zijschuifdeur rechts
- Zijwandbekleding laadruimte
- Zijwind assistent
Doorloopdeur van cabine naar bagageruimte en handige achteropstap !!!
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Ford Transit van het bouwjaar 2018 heeft 66228 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Verder is de Ford uitgerust met: verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Ford. Belt u ons snel?
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.