MarktPlaza

Ford Mondeo - 1.5 TDCI TITANIUM BE

502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Ford Mondeo, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder dieselmotor. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem met dabradio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Ford is met met startonderbreker, boordcomputer, isofixaansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Mondeo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.