MarktPlaza

Ford Grand C-Max - 1.6 125pk Titanium 7p. Navigatie, Elk.achterklep, Climaatcontrol

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 2.135 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 183 x 168 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 295): Standaardpakket: - Tenaamstelling van de auto- Vrijwaring van eventuele inruilauto- Remcontrole- Geldige APK minimaal 6 maanden- Brandstof € 25,=- Controle van verlichting- Controle van motor-oliepeil, zo nodig bijvullen- Controle van koelvloeistof, zo nodig bijvullen- Controle van bandenspanning, zo nodig bijvullen- Interieur wordt grondig gereinigd- Exterieur zal nagenoeg zijn oorspronkelijk staat terug krijgen d.m.v. complete poetsbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse I
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Leder stuur en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Onderhoudsboekjes
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Toerenteller
- Twee zijschuifdeuren
- Versnellingspook
- Verwarmde voorruit
- Zonnescherm zijruiten
Wie voor een C-Max in de markt is heeft keuze uit twee smaken: de vijfzits C-Max en de Grand C-Max met optioneel plaats voor zeven personen. Het nieuwe platform van de C-Max zal uiteindelijk nog acht andere modellen bedienen, die wereldwijd verkocht gaan worden. De neus van de C-Max en Grand C-Max is identiek maar daarna gaan de twee modellen hun eigen weg. En profil lijkt ‘ie nog het meest op een gekrompen versie van de grotere S-Max. Als eerste mag ik rijden met de C-Max met nieuwe 1.6 EcoBoost motor. In de gereden versie levert hij 125 pk.Gekoppeld aan een handgeschakelde bak, die soepel en licht schakelt, levert dit een aandrijflijn op die prima op zijn taak is berekend. Onderin is EcoBoost een stuk levendiger en reageert hij feller dan de atmosferische motoren die hij vervangt. Met een beheerste maar nimmer spannende grom reageert hij gewillig op het gas. Op constante snelheid blijft de motor mooi stil.
De Grand C-Max heeft als voordeel dat hij in zijn standaard vijfzits configuratie al meer dan voldoende beenruimte achterin biedt. Bestel je voor 800 euro ook nog een derde zitrij, dan moet je de tweede zitrij iets naar voren schuiven. Een leuke handigheid hierbij is het zogenaamde walk-through systeem, waarbij je de middelste zitting en rugleuning van de tweede zitrij in een handomdraai wegvouwt in de rechterstoel. Je kunt dan tussen de stoelen op de middelste zitrij door kruipen om op de derde zitrij te belanden. Als extra veiligheidsfeature is op de boordcomputer te zien of de gordel op alle zitplaatsen gedragen wordt. De Grand C-Max kan overigens met alle zitrijen plat ook uitstekend als tweepersoons verhuiswagen dienen, dankzij de mooie vlakke laadvloer. De - optionele - elektrische achterklep met achteruitrijdcamera maakt het praktische plaatje compleet.
VOORDELEN:
-rijdynamiek lijdt niet onder formaat
-veel en goed toegankelijke ruimte
-goede geluidsisolatie
-beste besturing in z'n klasse
-Torque Vectoring werkt heel goed
-prima motor en versnellingsbak
Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs, wij hanteren op alle voertuigen een standaard-afleverpakket van €295,=, deze prijs is gebaseerd op een meeneemprijs.
Ook is er de mogelijkheid optioneel 6 maanden Autotrust GARANTIE voor voertuigen tot 12 jaar oud of 200.000 km, valt het voertuig van uw keuze buiten deze voorwaarden dan gaat de aflevering in overleg.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent van harte welkom deze auto te komen bekijken!
Gezien onze hoge omloopsnelheid is het raadzaam ons te bellen of stuur een WhatsApp (06-38169595) voordat u vertrekt om te informeren naar de beschikbaarheid, dit om onnodige teleurstelling te voorkomen.