MarktPlaza

Flex bar vibratie en diepe spier training flexi blade nieuw

30x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De flexi blade bar is een carbon staaf die door een heen en weergaande beweging in oscillatie wordt gebracht. Door de vibratie van de staaf worden diverse spiergroepen in het lichaam geactiveerd. Het betreft een combinatie van kracht, conditie, evenwicht en coordinatie waarbij ook dieperliggende spieren worden ingeschakeld.

De flex bar is geschikt voor iedereen van beginners tot ervaren sporters en zorgt voor het gebruik en training van spieren die met "gewone" oefeningen moeilijk te bereiken zijn.

De bar is 150cm lang, gemaakt van glasvezel met twee rubberen gewichten aan de uiteindes en in het midden een comfortabele handgreep die met 1 of beide handen vastgepakt kan worden. Door te werken met trillingen is dit minder belastend voor de gewrichten dan klassieke training.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!