MarktPlaza

Fitnessriem lifting belt nylon

23x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een goed passende fitnessriem kan de houding verbeteren en de rug beschermen tijdens zware oefeningen. De riem zit strak om het middel en fixeert en stabiliseert het middel en beschermt de ruggengraat.

Deze riem heeft een verbreed deel van 30cm lang en een maximum breedte van 17cm met extra padding aan de binnenzijde voor een verhoogd draagcomfort. Met een lange klittenband strip voor een traploze variatie in diameter.

Leverbaar in 4 lengtes:
  • Small voor een omtrek tussen de 60 en 80cm
  • Medium voor een omtrek tussen de 74 en 90cm
  • Large voor een omtrek tussen de 86 en 104cm
  • Extra Large voor een omtrek tussen de 95 en 114cm

Zacht materiaal met goede pasvorm en lekker breed!

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!