MarktPlaza

Fiat Tipo Stationwagon - 1.6 MultiJet 120pk Business Lusso

518x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 179 x 151 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 89 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Aanhanger assistent
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Voorstoelen verwarmd
( LET OP! Dit betreft een demonstratieauto, informeer naar de actuele kilometerstand! ) Laat u niets wijsmaken, deze Fiat Tipo biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2018. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Fiat bedient u ze vanaf het stuurwiel. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Fiat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Fiat te reserveren.
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.