MarktPlaza

Alfa Romeo Giulietta - 1.4T 170pk Sprint TCT Automaat

539x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2014 - mrt 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.810 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 218 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carbonafwerking interieur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
(Volledige fotoreportage volgt z.s.m.)
Bij het ontwerpen van de Alfa Romeo Giulietta stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De krachtige motor geeft deze Alfa Romeo uitstekende prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, alcantara bekleding, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Auto’s als de Alfa Romeo Giulietta zijn gemaakt voor puur rijplezier, zoals alleen de Italianen dat kunnen. Deze Alfa Romeo is daarop geen uitzondering, het is een auto uit 2015, de kilometerstand is 94600. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, alcantara bekleding, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.