MarktPlaza

Fiat Panda - TwinAir Turbo 80pk Lounge AUTOMAAT

581x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2014 - feb 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.460 kg
Afmetingen (LxBxH): 365 x 164 x 155 cm
Wielbasis: 230 cm
Tankinhoud: 37 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
= Aanvullende opties en accessoires =
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
(Volledige fotoreportage volgt z.s.m.)
Hatchbacks zoals deze Fiat Panda bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze Panda is uit 2017 en heeft 13019 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een zuinige tweecilinder motor. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Natuurlijk behoren lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.