MarktPlaza

Fiat Punto - 1.3 MultiJet 85pk Lounge | Blue&me | Clima | Parkeersensoren achter

572x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - nov 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 169 x 149 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,6 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,6 l/100km (1 op 38,5)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
(Volledige fotoreportage volgt z.s.m)
Italiaanse auto’s verloochenen hun identiteit niet. Dat geldt ook voor deze Fiat Punto Evo, een auto uit 2015 met een tellerstand van 87869 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Fiat helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Fiat, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.