MarktPlaza

Fiat Punto Evo - 1.3 M-Jet Dynamic |Navi|climate control|1e eigenaar unieke kmstand| Rijklaarprijs

571x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R15
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 169 x 149 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 15"
- Mistlampen adaptief
- Radio-CD/MP3 speler
- Side-skirts
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Deze Fiat Punto is compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd volledige technische garantie op alle onderdelen. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Het pure karakter van een Italiaanse auto herken je altijd. Kijk maar naar deze Fiat Punto Evo. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Fiat Punto Evo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Fiat in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE