MarktPlaza

Fiat Panda - TwinAir Turbo 80pk CNG Trekking

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - sep 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.540 kg
Afmetingen (LxBxH): 369 x 167 x 161 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 86 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 175 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Het karaktervolle uiterlijk van de Fiat Panda doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat Panda is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.