MarktPlaza

Fiat 500 C - TwinAir Turbo 80pk 500S Xenon | HiFi | Clima | PDC

546x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - aug 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.385 kg
Afmetingen (LxBxH): 359 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- bi-xenon koplampen
- Pack Sport
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Windscherm
Een cabriolet is gebouwd voor plezier, kilometer na kilometer. Met deze Fiat 500C kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 84.000. Onder de motorkap ligt een zuinige tweecilinder motor. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Kiezen tussen open en dicht rijden kan met een druk op de knop dankzij de elektrisch bediende cabriokap. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Fiat helemaal compleet.
Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Indien u interesse heeft in deze Fiat, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.