MarktPlaza

Fiat 500 C - 1.2 Lounge |Cabrio|Touchscreen||Bluethoot|Navi|parkeersensoren|Rijklaar incl. 6mnd Bova

541x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/55 R15
GVW: 1.355 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 14,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
!! LET OP !! DEZE AUTO STAAT MOMENTEEL BIJ DE POETSER, GRAAG VAN TE VOREN EVEN BELLEN I.V.M. BESCHIKBAARHEID!!
Deze Fiat 500 is compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz: GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard. Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Auto’s als de Fiat 500 C zijn gemaakt voor puur rijplezier, zoals alleen de Italianen dat kunnen. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als bestuurder van deze Fiat bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Fiat 500 C. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV