MarktPlaza

Fiat 500 - 1.2 69pk Lounge

136x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2015 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
GVW: 1.345 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 14,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Fiat 500 altijd de controle. Deze auto uit 2016 heeft 46000 kilometer op de teller staan. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Deze Fiat is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.