MarktPlaza

Fiat 500 - 1.2 69pk Lounge

502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2015 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
GVW: 1.345 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: - 6 maanden Bovag garantie- Gegarandeerde kilometerstand NAP- APK bij aflevering- 12 maanden Mopar Assistance door ANWB- Afleverbeurt- Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Business Pack
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Pack Style
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Italiaanse auto’s verloochenen hun identiteit niet. Dat geldt ook voor deze Fiat 500, een origineel Nederlandse auto uit 2017 met een tellerstand van 50000 kilometer. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Fiat is standaard voorzien van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Fiat, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link: www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.