MarktPlaza

Fendt Bianco Classico 495 TFB met mover en schotel

428x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Fendt
Model: Bianco Classico 495 TFB met mover en schotel
Bouwjaar: 2008
Lengte: 6.98 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1200 kg
Maximum gewicht: 1700 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Alarm: aanwezig
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: 80-WB-FVAlarm, Apothekerskast, Boiler, Buitenlamp, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik ...
Kenteken: 80-WB-FV
Alarm, Apothekerskast, Boiler, Buitenlamp, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Disselafdekking, Frans bed, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Lichtmetalen velgen, Luifel, Matras pocketveren, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Televisie, Ultraheat, Verzwaarde steunen
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Fendt Bianco Classico 495 TFB, die is gebouwd in 2008, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Door het riante laadvermogen van 500 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de mover snel op de gewenste plaats zetten. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.
Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige schotelantenne. Op de camping aangekomen kunt u de Fiamma cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Bianco Classico 495 TFB kennis te maken.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 200x140