MarktPlaza

Dethleffs Camper Avantgarde 460 EL SUPERCOMPLEET

351x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Dethleffs
Model: Camper Avantgarde 460 EL SUPERCOMPLEET
Bouwjaar: 2019
Lengte: 6.87 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Leeg gewicht: 1230 kg
Maximum gewicht: 1700 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 aparte bedden
- Accu
- Antenne-voorbereiding
- ...
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 aparte bedden
- Accu
- Antenne-voorbereiding
- Buitenlamp
- Caravanmover
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Elektronisch stabiliteitssysteem
- Hagelbestendig dak
- Indirecte verlichting
- Kachel
- Koolmonoxide-melder
- Ladekast
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras traagschuim
- Midden-opstelling
- Middenkeuken
- Omvormer
- Schoonwatertank (vast)
- Steunen elektrisch
- Toilet/Wasruimte
- TUV-certificaat (100km/u)
U heeft in deze comfortabele Dethleffs Camper Avantgarde 460 EL, van bouwjaar 2019, 3 slaapplaatsen tot uw beschikking. Een stevige hagelbui kan het GFK dak van deze Dethleffs caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Deze caravan heeft een laadvermogen van 470 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Doordat de caravan is uitgerust met elektrische steunen kunt u hem eenvoudig waterpas stellen. Aan de Tempo 100 sticker van deze caravan kunt u zien dat u hiermee op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur mag rijden.
De middenkeuken, waar de caravan over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (144 liter) is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.
De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. Het is mogelijk om er 1 groot bed van te maken d.m.v een uittrekbare lattenbodem.
In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.
Ook als het buiten heel warm is, blijft de caravan binnen lekker koel door de airconditioning en het grote dakluik. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling en vooral door het ATC (Al-ko Trailer Control Systeem)
Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Camper Avantgarde 460 EL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Alle extra's op een rij: Truma XT mover (volautomaat), E&P Levelsysteem, ATC Al-ko Trailer Control (anti-slingersysteem), Fietsdrager Thule Superb kantelbaar, Reservewiel, Duo Control, Neuswiel met kogeldrukweger, Al-ko Big Foots, Buitendeur met raam, Airco Truma, ESB 230 V/12 V/TV, Buitengasaansluiting, Tempo 100 keuring, Aluminium velgen, Serviceluik, Bedverbreding en Hordeur.
Stahoogte: 196 cm
Afmetingen bed 1: 190x88
Afmetingen bed 2: 200x88