MarktPlaza

Daihatsu Terios - 1.5-16v Expedition 2WD

237x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 215/65 R16
GVW: 1.720 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 170 x 169 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,4 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 176 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Bovag standaard: Standaard 6 maanden Bovag garantie, kleine onderhoudsbeurt en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Stuur verstelbaar
Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Daihatsu Terios. De aandrijving van deze Daihatsu wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Daihatsu profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Om deze Daihatsu Om decht te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte.
De prijzen van onze auto's zijn rijklaar prijzen. Dat is dus inclusief een kleine onderhoudsbeurt met apk keuring en bij auto's boven € 4500,00 6 maanden Bovag garantie. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een grote onderhoudsbeurt met 12 maanden garantie, hiervoor bedragen de kosten € 595,00. Kijk voor al onze occasions en acties op www.ata-autobedrijven.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.