MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.6 BlueHDi Business

561x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 228 - 239 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
Behalve een markant design biedt de Citroën C4 Cactus ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden C4 Cactus is uit 2015 en heeft 127834 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Natuurlijk behoren zwarte dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Citroën niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En deze auto heeft ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën C4 Cactus samen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Citroën, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Met zijn kenmerkende hoge silhouet straalt deze SUV vastberadenheid uit, maar ook de zekerheid dat hij altijd zijn weg vindt, waar u ook naartoe rijdt. Deze dealeronderhouden Citroën C4 Cactus uit 2015 heeft een tellerstand van 127834 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Citroën in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Welkom bij DAB Drogeham
Wij zijn uw adres voor Peugeot's en Citroën's en prima occasions!
Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf DAB Drogeham aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Drogeham. Kenmerkend voor Autobedrijf DAB Drogeham is het familiare karakter met een nuchtere no-nonsense aanpak.
Naast specialisme en kwaliteit, is er een breed pakket aanvullende diensten: verkoop, onderhoud, reparatie, leasing, verhuur, verzekering, financiering en schadeherstel. Hiermee positioneert Autobedrijf DAB Drogeham zich als 'DE' mobiliteitspartner voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: Eurorepar carservice vertrouwd onderhoud.