MarktPlaza

Peugeot 5008 - 1.6 e-HDi Active 5p

105x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2013 - jul 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.070 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 184 x 165 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 14,5 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 366 - 388 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Zonnescherm zijruiten
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Peugeot 5008 is van het bouwjaar 2014 en heeft 111399 kilometer op de teller. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 5008 samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Welkom bij DAB Drogeham
Wij zijn uw adres voor Peugeot's en Citroën's en prima occasions!
Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf DAB Drogeham aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Drogeham. Kenmerkend voor Autobedrijf DAB Drogeham is het familiare karakter met een nuchtere no-nonsense aanpak.
Naast specialisme en kwaliteit, is er een breed pakket aanvullende diensten: verkoop, onderhoud, reparatie, leasing, verhuur, verzekering, financiering en schadeherstel. Hiermee positioneert Autobedrijf DAB Drogeham zich als 'DE' mobiliteitspartner voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: Eurorepar carservice vertrouwd onderhoud.