MarktPlaza

Citroën C1 - 1.0 e-VTi Feel

447x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 347 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 19,7 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- Stuur verstelbaar
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Citroën C1 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Ook is de auto voorzien van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Citroën helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën C1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Welkom bij DAB Drogeham
Wij zijn uw adres voor Peugeot's en Citroën's en prima occasions!
Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf DAB Drogeham aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Drogeham. Kenmerkend voor Autobedrijf DAB Drogeham is het familiare karakter met een nuchtere no-nonsense aanpak.
Naast specialisme en kwaliteit, is er een breed pakket aanvullende diensten: verkoop, onderhoud, reparatie, leasing, verhuur, verzekering, financiering en schadeherstel. Hiermee positioneert Autobedrijf DAB Drogeham zich als 'DE' mobiliteitspartner voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: Eurorepar carservice vertrouwd onderhoud.