MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.6 BlueHDi Blue Lease Executive

119x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,7 l/100km (1 op 37,0)
CO2 uitstoot: 79 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een dealeronderhouden Peugeot 208 van het bouwjaar 2015, hij heeft 99877 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Peugeot is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze Peugeot echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Welkom bij DAB Drogeham
Wij zijn uw adres voor Peugeot's en Citroën's en prima occasions!
Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf DAB Drogeham aan het juiste adres. Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Drogeham. Kenmerkend voor Autobedrijf DAB Drogeham is het familiare karakter met een nuchtere no-nonsense aanpak.
Naast specialisme en kwaliteit, is er een breed pakket aanvullende diensten: verkoop, onderhoud, reparatie, leasing, verhuur, verzekering, financiering en schadeherstel. Hiermee positioneert Autobedrijf DAB Drogeham zich als 'DE' mobiliteitspartner voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: Eurorepar carservice vertrouwd onderhoud.