MarktPlaza

Buikspierwiel multifunctioneel - dumbell / sliders / push-up

27x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een buikspierwiel is een zeer effectieve methode om alle buikspieren te trainen, zowel de rechte, dwarse als schuine buikspieren kunnen hier allemaal mee getraind worden. Door recht vooruit of schuin naar voren te rollen worden naast de buikspieren ook de schouder-, borst-, arm- en rugspieren mee getraind. Het buikspierwiel bestaat uit twee  wielen met een kleine tussenruimte voor een betere balans, door het midden loopt een staaf met aan beide zijdes een handvat om op te steunen.

Naast de standaard mogelijkheden van het buikspierwiel heeft deze versie meerdere opzetstukken om deze nog multifunctioneler te maken.

De twee wielen kunnen van elkaar los gemaakt worden en op de zijkant neergelegd worden waarna hier een handvat op gemonteerd kan worden zodat deze als push-up steun gebruikt kunnen worden. 

De twee wielen hebben aan 1 zijkant ook een drietal ronde kogels waar deze op kan rollen waarmee deze als een set sliders gebruikt kunnen worden. 

De bijgeleverde handvatten hebben ook een schroefaansluiting waar bijvoorbeeld een fles gevuld met water aan vastgemaakt kan worden waardoor deze ook als dumbell / kettlebell gebruikt kunnen worden. 

Als laatste zit er ook een elastiek in de set waardoor diverse pull en roeioefeningen mogelijk zijn. 

Alles bij elkaar een compleet pakket om vrijwel het gehele lichaam te kunnen trainen.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!