MarktPlaza

Boks machine vechtsport reflex trainer incl. handschoenen

36x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ben je op zoek naar een manier om je vechtsport training naar het volgende niveau te tillen? Of ben je op zoek naar een leuke manier voor een interactieve workout / warming-up waarbij ook snelheid en reflexen getraind worden? Deze boks machine is dan wellicht een interessante toevoeging aan je home gym!

Deze boks trainer heeft 5 grote rubberen drukknoppen die in een willekeurig patroon oplichten, de bedoeling is om de knoppen in te drukken op het moment dat ze verlicht worden. Deze machine is stevig en duurzaam ontworpen zodat je de knoppen niet rustig hoeft in te drukken maar er lekker tegen kan slaan! Een goede manier om je agressie kwijt te kunnen en in de tussentijd je skills te verbeteren. 

De machine kan zonder handschoenen gebruikt worden aangezien de knoppen van een zachter rubber zijn. De set wordt daarbij ook geleverd met een paar universele open handschoenen die voor de meeste mensen geschikt zullen zijn en met actief gebruik de handen extra beschermen. Voor de bevestiging worden enkele klittenband plakstrips meegeleverd die aan de achterzijde van de machine vastgemaakt kunnen worden. Deze plakstrips kunnen daarbij op een gladde muur worden geplakt waardoor de machine ook bij intensief gebruik stevig blijft zitten. 

Het systeem heeft een ingebouwde speaker die muziek afspeelt en de knoppen op het ritme van de muziek laat oplichten. Bij het raken van de knoppen wordt een geluid afgespeeld om aan te geven of je de juiste of de verkeerde knop hebt geraakt. De knoppen lichten op in het ritme van de muziek maar als je sneller bent met slaan wordt het tempo van oplichten ook automatisch mee versneld. De boksmachine kan ook middels bluetooth gesynchroniseerd worden zodat je ook je eigen muziek kan afspelen. Het volume kan uiteraard aangepast of volledig uitgeschakeld worden.

De diameter van de machine is 37cm en het hart van de doelen zit op 22,5cm van elkaar. In het pakket zit ook een USB kabel bijgeleverd om de accu opnieuw op te laden.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!