MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 520i M Sport Edition High Executive

234x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 225/50 R17
GVW: 2.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 484 x 185 x 149 cm
Wielbasis: 289 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (1) (€ 495): 3 maanden garantie Nieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 3 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
- Afleverpakket (2) (€ 795): 6 maanden garantieNieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 6 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (6 maanden garantie)
- Afleverpakket (3) (€ 1.095): 12 maanden garantie Nieuwe APK-keuring Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (12 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Automatische niveauregeling
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hard disk
- incl boekjes
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen multi-spaaks 18"
- Luchtvering
- M-PAKKET
- Metallic lak
- MULTIFUNCTIONELE STUUR
- nationale autopas
- nieuwstaat
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor voor en achter
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Het maakt niet uit hoe slecht het wegdek is. De luchtvering strijkt alle oneffenheden glad. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel.
De bediening van het premium audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Wie zijn wij? Dat wilt u als klant natuurlijk altijd weten voordat u een occasion aanschaft. Wij zijn zo vrij geweest om dit door onze klanten te laten vertellen. Op onze site kunt u onze beoordelingen vinden die door onze klanten zijn gemaakt, neem hiervoor even de tijd en lees deze door en u zult zien dat Maxx Auto zeker een vertrouwd adres is om uw nieuwe occasion met een gerust hart aan te schaffen. Al onze auto's worden eerst nagekeken, daarna gepoetst voordat deze in onze showroom komt. Alle auto's bij ons hebben NAP (nationale autopas), zodat wij zeker weten dat de kilometerstand klopt, zonder NAP komt de auto bij ons niet binnen.
U kunt altijd vrijblijvend een occasion komen bezichtigen en een proefrit mee maken, als u even van te voren belt, zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.
Bezichtiging in de avond is ook mogelijk op afspraak. Bel hiervoor 06-39431186.
Met vriendelijke groet,
Maxx Auto