MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 1.4 TSI Comfortline BlueMotion

583x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/55 R16
GVW: 2.110 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 182 x 152 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 202 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (1) (€ 495): 3 maanden garantie Nieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 3 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
- Afleverpakket (2) (€ 795): 6 maanden garantieNieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 6 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (6 maanden garantie)
- Afleverpakket (3) (€ 1.095): 12 maanden garantie Nieuwe APK-keuring Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (12 maanden garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- BOCHTEN VERLICHTING
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Hoofdsteunen actief
- incl boekjes
- Kinderzitje(s) geintegreerd in achterbank
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- MULTIFUNCTIONELE STUUR
- nationale autopas
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak elektrisch uitklapbaar
- Verwarmde voorruit
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, met geintegreerd kinderzitje, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat Variant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Wie zijn wij? Dat wilt u als klant natuurlijk altijd weten voordat u een occasion aanschaft. Wij zijn zo vrij geweest om dit door onze klanten te laten vertellen. Op onze site kunt u onze beoordelingen vinden die door onze klanten zijn gemaakt, neem hiervoor even de tijd en lees deze door en u zult zien dat Maxx Auto zeker een vertrouwd adres is om uw nieuwe occasion met een gerust hart aan te schaffen. Al onze auto's worden eerst nagekeken, daarna gepoetst voordat deze in onze showroom komt. Alle auto's bij ons hebben NAP (nationale autopas), zodat wij zeker weten dat de kilometerstand klopt, zonder NAP komt de auto bij ons niet binnen.
U kunt altijd vrijblijvend een occasion komen bezichtigen en een proefrit mee maken, als u even van te voren belt, zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.
Bezichtiging in de avond is ook mogelijk op afspraak. Bel hiervoor 06-39431186.
Met vriendelijke groet,
Maxx Auto