MarktPlaza

Jaguar S-type - 3.0 V6 Sport 1STE EIG

650x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R16
GVW: 2.180 kg
Afmetingen (LxBxH): 488 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 291 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 234 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik in de stad: 14,7 l/100km (1 op 6,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
CO2 uitstoot: 249 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (1) (€ 495): 3 maanden garantie Nieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 3 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
- Afleverpakket (2) (€ 795): 6 maanden garantieNieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 6 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (6 maanden garantie)
- Afleverpakket (3) (€ 1.095): 12 maanden garantie Nieuwe APK-keuring Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (12 maanden garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Autotelefoon
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Cd-wisselaar
- dealer onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- incl boekjes
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaal-/micakleur
- Metallic lak
- MULTIFUNCTIONELE STUUR
- nationale autopas
- nieuwstaat
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Velours bekleding
- Verwarmde voorruit
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Jaguar S-type. Een zescilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling.
Zoals u mag verwachten van deze Jaguar S-type is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Wilt u met deze Jaguar S-type een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
EERSTE EIGENAAR, VOLLEDIG DEALER ONDERHOUDEN EN ABSOLUUT IN NIEUWSTAAT!!!!!
Wie zijn wij? Dat wilt u als klant natuurlijk altijd weten voordat u een occasion aanschaft. Wij zijn zo vrij geweest om dit door onze klanten te laten vertellen. Op onze site kunt u onze beoordelingen vinden die door onze klanten zijn gemaakt, neem hiervoor even de tijd en lees deze door en u zult zien dat Maxx Auto zeker een vertrouwd adres is om uw nieuwe occasion met een gerust hart aan te schaffen. Al onze auto's worden eerst nagekeken, daarna gepoetst voordat deze in onze showroom komt. Alle auto's bij ons hebben NAP (nationale autopas), zodat wij zeker weten dat de kilometerstand klopt, zonder NAP komt de auto bij ons niet binnen.
U kunt altijd vrijblijvend een occasion komen bezichtigen en een proefrit mee maken, als u even van te voren belt, zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.
Bezichtiging in de avond is ook mogelijk op afspraak. Bel hiervoor 06-39431186.
Met vriendelijke groet,
Maxx Auto