MarktPlaza

Renault Mégane Grand Tour - 1.6-16V Tech Line

614x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.795 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 190 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (1) (€ 495): 3 maanden garantie Nieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 3 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
- Afleverpakket (2) (€ 795): 6 maanden garantieNieuwe APK-keuring wanneer nieuwe verplichte keuringsdatum binnen 6 maanden valt Controle (olie, vloeistoffen en remmen) Tenaamstelling nieuwe auto Vrijwaring eventuele inruil auto
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (6 maanden garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Halogeen mistlampen
- incl boekjes
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- MULTIFUNCTIONELE STUUR
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Wis-/was installatie voor koplampen
Alle technologie in de Renault Mégane Grand Tour is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Renault ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
In de Renault Mégane Grand Tour heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Wie zijn wij? Dat wilt u als klant natuurlijk altijd weten voordat u een occasion aanschaft. Wij zijn zo vrij geweest om dit door onze klanten te laten vertellen. Op onze site kunt u onze beoordelingen vinden die door onze klanten zijn gemaakt, neem hiervoor even de tijd en lees deze door en u zult zien dat Maxx Auto zeker een vertrouwd adres is om uw nieuwe occasion met een gerust hart aan te schaffen. Al onze auto's worden eerst nagekeken, daarna gepoetst voordat deze in onze showroom komt. Alle auto's bij ons hebben NAP (nationale autopas), zodat wij zeker weten dat de kilometerstand klopt, zonder NAP komt de auto bij ons niet binnen.
U kunt altijd vrijblijvend een occasion komen bezichtigen en een proefrit mee maken, als u even van te voren belt, zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.
Bezichtiging in de avond is ook mogelijk op afspraak. Bel hiervoor 06-39431186.
Met vriendelijke groet,
Maxx Auto