MarktPlaza

BMW 3-serie Coupé - 320I Automaat Navi Xenon zwarte hemel uniek Zondag a.s. open

475x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2011 - jun 2012
Modelcode: E92 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 1.840 kg
Afmetingen (LxBxH): 461 x 178 x 140 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 225 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Garantie: 6 Maanden Auto Keijzers garantie, volledige garantie volgens Bovag norm
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Houtafwerking interieur
- Led Dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Zwart Hemeldak
CORPORATE LEASE MINERALGREY EDITION
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze BMW 3-serie Coupé levert het allemaal. Het is een dealeronderhouden auto, hij is van het bouwjaar 2013 en heeft 77687 kilometer gelopen. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Verder is de BMW uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, zwarte hemelbekleding, antracietkleurige hemelbekleding, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3-serie Coupé samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.