MarktPlaza

Avento Excellence 465 TF Smart Energy Edition

44x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Avento
Model: Excellence 465 TF Smart Energy Edition
Bouwjaar: 2003
Lengte: 6.65 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1080 kg
Maximum gewicht: 1450 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Vloerverwarming: aanwezig
Kenteken: WH-PT-17Airmix, Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, ...
Kenteken: WH-PT-17
Airmix, Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Disselafdekking, Fietsenrek, Frans bed, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hoek-opstelling, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Lichtmetalen velgen, Matras pocketveren, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Voortent
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Avento Excellence 465 TF de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Avento caravan hagelbestendig. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 370 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.
De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. In de keuken treft u een koelkast aan.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.
Voorts is er een Airmix, om frisse buitenlucht bij de verwarmde lucht te kunnen mengen. Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.
De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.
Bent u geïnteresseerd in deze Avento Excellence 465 TF? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 200x138