MarktPlaza

Audi TT Roadster - 1.8 TFSI S-Line Navigatie Xenon 19" PDC 160pk

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2010 - sep 2014
Modelcode: 8J9
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 420 x 185 x 136 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 7,4 s
Topsnelheid: 223 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrisch windscherm
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Parkeersensor achter
- S-Line
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voor-en achterspoiler
- Voorstoelen verwarmd
Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze Audi TT Roadster. Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Audi TT Roadster straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Met de S-Line styling trekt u op een positieve manier de aandacht. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Het elektrisch bediende cabriodak opent en sluit automatisch.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze Audi is met lederen stuur en versnellingspook, hifi-luidsprekers, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.