MarktPlaza

Audi A5 Sportback - 1.8 TFSI Pro line S 2x S-line Xenon

433x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Audi A5 combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een auto uit 2012 die 53216 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Het startstopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Wij rekenen GEEN afleveringskosten Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 1,8 l 125 kW 16V TFSI
Carrosserie: 4deurs
Transmissie 6 versnellingen
Kleur
(A1) 0C Monsungrau Metallic
(A2) 0C Monsungrau Metallic
(L1) LX7R
(I1) QZ schwarzschwarzjetgrau schwarzschwarz schwarz schwarz
(PF) schwarzschwarzjetgrau
(PM) Stoelbekleding van stof en parelnappa