MarktPlaza

Audi A4 Avant - 2.0 TDI PRO LINE

471x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Audi A4 is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
Als bestuurder van deze Audi bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.