MarktPlaza

Audi A3 Sportback - E-tron PHEV *EX.BTW* S LINE 1e eig. orig. nl unieke kmstand prijs incl. 21.054,

591x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/40 R18
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 142 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
CO2 uitstoot: 39 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Keyless entry
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Rijstrooksensor
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
LET OP!: PRIJS EXCL. BTW 17.400,-, VOOR ONDERNEMERS, Bent u consumet, uiteraard bent u dan van harte welkom. De prijs incl. btw is 21.054,- euro.
De auto verkeerd in een super nette staat, 100% ongeval vrij, origineel Nederlands, dealonderhouden, afkomstig van de eerste eigenaar. Momenteel staat de auto bij de poetser. Informeer naar beschikbaarheid.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem. Want in deze Audi bedient u het vanaf het stuurwiel. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze Audi is voorzien van lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Sportback samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV