MarktPlaza

Audi A3 Sportback - E-tron PHEV Ambition Proline *EX.BTW* xenon | navi | incl. 20.449, - euro

533x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/40 R18
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 142 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
CO2 uitstoot: 39 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
Leaseprijs: € 17.900 p/m (informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Hard disk
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Radio-CD/MP3 speler
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
LET OP!: Deze prijs is excl. btw voor ondernemers 17.900,- 7% bijtelling t/m 06-2020. Bent u particulier? Dan bent u ook van harte welkom, de prijs is dan 21.659- euro… De auto verkeerd in een super nette staat, 100% ongeval vrij, origineel Nederlands, dealonderhouden.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Audi A3 Sportback biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. In deze uitvoering is de A3 Sportback voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Audi is met lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV