MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.6 TDI Ultra Pro Line Airco Navi Org. NL

157x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2013 - jun 2015
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.800 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Boekjes aanwezig
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Radio-cd/mp3 speler
- Speakers
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Winterbanden
Origineel Nederlands geleverde auto, Onderhoudshistorie aanwezig, Prijs is inclusief BTW, In zeer mooie en perfecte staat verkerende Audi A3 Sportback 1.6 TDI Ultra Attraction Pro Line uitvoering met origineel 139.000km.
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Audi A3 Sportback. Het is een auto van het bouwjaar 2015. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Verder is de Audi uitgerust met: sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze A3 Sportback vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u nieuwsgierig bent naar deze Audi A3 Sportback, neem dan snel contact met ons op.
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.